Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 218 219 220
Co do tych przybocznych, to mam nadzieję, że Przesław rozumie, że nie będzie dostawał stałej pensji na dobre i na złe jak zwykły najemnik, tylko jedziemy na tym samym wózku i dostanie pewien procent z łupów.
Prawdę mówiąc, to nie do końca czuję klimat posiadania armii przybocznych bo to jakby branie ich usług wyłącznie na siebie i użeranie się z rozliczeniami.
Tak, to działa. Nie musisz mu płacić, bo to nie pracownik/najemnik.
Po prostu go utrzymujesz i coś tam odpalasz ze zdobyczy.
technicznie to sobie po prostu możemy ustalić ile kosztuje żarcie/spanie per week i odliczać, jak dotychczas bez Twojego udziału (tzn. ja to liczę).
A sam będzie decydował jak się jakiś łup znajdzie, co tam rzucić. Kłopotu z tym raczej nie będzie większego.
I tyle.
Referee
co do przybocznych - rozumiem, że możemy ich mieć 14 w sumie na nas trzech. Mogę adoptować Niechybnego - na resztę chwilę poczekam, chociaż staram się powoli urabiać kapłana . Krok, po kroku - powolutku - kropla drąży skałę. Co do ich zarobku, to 25% dla nich wydaje mi się patologicznym pomysłem, bo z czasem przy przysposabianiu następnych przybocznych będą zarabiać coraz mniej - nie mam na chwilę obecną nic w zamian do zaoferowania, ale myślę nad tym (może po prostu 2% całego zysku na łepka)
co do połowców to zgadzam się z Zorinem, przyjaźń ok, ale bez małżeństwa - niech się Zorrin podkuruje i ruszamy dalej
Kurowanie Zorina:
- po pierwszym dniu odzyskuje 7 HP (opieka szaman oraz leczenie kapłana). Zatem decyzja, czy zostajecie na następny dzień.
Przyboczni:
- Niechybny się zgadza.
- Co do kapłana, to raczej niespecjalnie (z wielu powodów, także mechanicznych
Zwiadowcy nie spotkali innych znaków obecności wroga. Natomiast jadąc śladem hydry natknęli się na miejsce, gdzie leżały dwa spopielone ciała. Chyba ciemne szaty i pancerze, dziwne hełmy - nie dotykali. O dziwo, pomimo badania nie natrafili na ślady do tamtego miejsca (ani tych dziwnych zbrojnych, ani hydry).
Referee
Zorin decyzja Twoja, czy czekamy do pełnego wyleczenia, czy przyjmujemy jakiś inny wariant.
Wesołych Świąt Panowie!
Może tu jakoś ogarnę po świątecznym resecie ;-]
Strony: Poprzednia 1 … 218 219 220