Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
ZORIN
Wiadomość dodana po 05 min 36 s:
BRIBORN
Referee
ZORIN
Referee
ZORIN
Referee
Cinecki przegapiłeś mój wpis, czy musisz nadrobić Zorina?
BRIBORN
Referee
Chłopaki, potrzebuję raczej przerwy. Wyjeżdżam do 29.07 włącznie. Może spróbuję się udzielić, ale mogę ostro spowalniać.
Możemy zrobić przerwę, why not. Dociśnijmy jeszcze dziś jak możesz i tyle.
Referee
Właśnie mam problem bo mnie moja rozszarpie ;-] Pakowanie last minute jak zwykle. Jak zdążę to później się "odnajdę" w podziemiach ;-]
Na pewno można przyjąć, że jak się wycofałem wypijam miksturę leczniczą. Rzuć proszę za to. Oddaję inicjatywę chłopakom z oddziału, jak się jakoś wpakują to i i ja się wezmę do roboty.
BRIBORN
Referee
BRIBORN
Wiadomość dodana po 25 min 06 s:
Haaa, a kto ma tarcze od Skazy, którą nosił Dure?
Zapomnieliśmy o niej, wiem, ale z drugiej strony to był tak charakterystyczny przedmiot, że na pewno zdecydowalibyście co z nim dalej.
BTW szkoda, że nie zdecydowaliście się spróbować dotargać Dure do wskrzeszenia - po tamtej wyprawie stałby się Veteranem, bo już nazbierał doświadczenia
Referee
Siemandero, wszyscy w podziemiach? ;-)
Przeczytałem wszystko od początku ze swoich spoilerów i stwierdziłem, że ja się tam pogubiłem jak zwykle :-]
Co do tarczy po Dure - teraz to sobie możesz za to kostką rzucić Na pewno byśmy ją wzięli.
Z tarczą się zdecydowanie zgodzę, raczej byście jej nie zostawili. Dlatego zapytałem co byście z nią zrobili, gdybyśmy o temacie nie zapomnieli. Dla jej bezproblemowego stosowania potrzebna jest wysoka siła, zaś siłacze pokroju Zorina takiej tarczy w ogóle nie są w stanie używać
ZORIN
Referee
No dobra Panowie, to co robicie w zaistniałej sytuacji.
ZORIN
Referee
Co do tarczy, to może nosić ją Marlej lub następca Dure jeśli są zainteresowani (jeśli nie została pewnie u Lucka na sprzedaż po solidnej wycenie). Bo jak rozumiem daje plusy do obrony ale -1 do ataku (jeśli dobrze to rozumiem to mnie nie interesuje)
Ja już napisałem.
BRIBORN
Referee